MediaWatch

DR's radiochef stopper

Chef for DR Radio, Tor Arnbjørn, stopper efter godt fire år i chefstolen.

DR skal ikke kun finde en afløser for P1's afgående chef Anders Kinch-Jensen. Også radiochef Tor Arnbjørn stopper. Det skriver vært på P1 Morgen Dorte Krogsgaard på Twitter. Selv kalder Tor Arnbjørn sit farvel for "udramatisk" i et svar til Dorte Krogsgaard og uddyber, at han først stopper til jul, og når der er fundet en afløser.

Tor Arnbjørn har været i DR igennem mere end 15 år og indledte sin karriere i børne- og ungdomsafdelingen. Han blev i 2011 udnævnt til radiochef for DR's radiokanaler efter at have været redaktionschef på P1 Morgen, DR2 Debatten og P1 Debat.

Tor Arnbjørns afgang kommer kort tid efter to andre tunge chefprofiler har sagt op. P1's mangeårige kanalchef, Anders Kinch-Jensen skifter efter 14 år til en stilling som skoleleder for FOF på Fyn, og 1. september forlod DR2's kanalchef Michael Thouber DR Byen til fordel for jobbet som direktør for Kunsthal Charlottenborg.

 

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs