MediaWatch

Afgående DR-chef: Timingen er uheldig

Q&A: Efter fire et halvt år som topchef i DR Radio og en lang karriere i mediehuset kalder luftforandring og den daglige journalistik, siger Tor Arnbjørn om sit farvel til DR.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Endnu en chef forlader DR, når radiochef Tor Arnbjørn stopper til jul. Hans afgang er den seneste af flere opsigelser på de tungere journalistiske poster i DR og efterlader chefgangen på radioområdet i DR Medier tom.

I august meddelte P1's mangeårige kanalchef, Anders Kinch-Jensen, der sammen med Tor Arnbjørn udgjorde radiotoppen i DR Medier, sin afgang. 1. september forlod DR2's kanalchef Michael Thouber samme sted til fordel for jobbet som direktør for Kunsthal Charlottenborg.

Selv kalder Tor Arnbjørn timingen "uheldig" i lyset af de øvrige chefopslag, at P1 også skal skifte chef. Omvendt skulle det være nu, forklarer han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs