MediaWatch

Dansk-svensk samarbejde om flygtningedebat

SVT og DR går sammen om en debat om flygtningesituationen i Europa.

Clement Kjersgaard, vært på Debatten

Den kommende torsdags udgave af DR's Debatten bliver lidt anderledes end normalt. Vært Clement Kjersgaard bliver nemlig ledsaget af Kristina Hedberg fra svenske SVT, der samsender debatten med DR, skriver medievarlden.se.

Til debatten mødes politikere og debattører fra begge sider af Øresund for at diskutere håndteringen af flygtningesituationen.

"I Sverige er der bred politisk enighed om, at vi må tage imod flere flygtninge på grund af situationen i verden. I Danmark er der bred politisk enighed om, at landet skal tage imod så få flygtninge som muligt," skriver SVT ifølge medievarlden.se i en pressemeddelelse.

Debatten bliver afholdt i København.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs