MediaWatch

TV 2 inviterer partiledere til debat

Danmarks partiledere er inviteret til debat om flygtningesituationen søndag aften.

Foto: Ernst van Norde/Polfoto

Flygtningespørgsmål fylder en stor del af mediebilledet i disse dage, og det har fået TV 2 til at indkalde partilederne til debat. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Debatten finder sted på søndag kl. 20.55, og vært er Natasja Crone.

"I befolkningen er der et stort behov for svar på, hvad Danmark stiller op i den nuværende situation. Der er bekymring for håndteringen af de mange flygtninge og migranter samt for dansk kultur, mens andre spekulerer på Danmarks omdømme og på, om vi behandler de fremmede med værdighed. Spørgsmålene er mange, men de klare svar mangler, og dem går vi efter hos partiernes ledere," siger TV 2 Nyhedernes chefredaktør, Jacob Kwon, i meddelelsen.

En uge senere, søndag 20. september, afholder DR og TV 2 i fælleskab et indsamlingsshow til ofrene i de katastroferamte områder i og omkring Syrien.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs