MediaWatch

TV 2 inviterer partiledere til debat

Danmarks partiledere er inviteret til debat om flygtningesituationen søndag aften.

Foto: Ernst van Norde/Polfoto

Flygtningespørgsmål fylder en stor del af mediebilledet i disse dage, og det har fået TV 2 til at indkalde partilederne til debat. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Debatten finder sted på søndag kl. 20.55, og vært er Natasja Crone.

"I befolkningen er der et stort behov for svar på, hvad Danmark stiller op i den nuværende situation. Der er bekymring for håndteringen af de mange flygtninge og migranter samt for dansk kultur, mens andre spekulerer på Danmarks omdømme og på, om vi behandler de fremmede med værdighed. Spørgsmålene er mange, men de klare svar mangler, og dem går vi efter hos partiernes ledere," siger TV 2 Nyhedernes chefredaktør, Jacob Kwon, i meddelelsen.

En uge senere, søndag 20. september, afholder DR og TV 2 i fælleskab et indsamlingsshow til ofrene i de katastroferamte områder i og omkring Syrien.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs