MediaWatch

DR og TV 2 går sammen om Syrien-indsamling

De to mediehuse vil i samarbejde med danske nødhjælpsorganisationer sætte fokus på katastrofen i Syrien.

Foto: Lefteris Pitarakis/AP/Polfoto/Arkiv

TV 2 og DR afholder i fællesskab et indsamlingsshow søndag 20. september, hvor pengene går til at hjælpe i de katastroferamte områder i og omkring Syrien.

Det skriver TV 2 og DR i en fælles pressemeddelelse.

12 forskellige nødhjælpsorganisationer får del i de indsamlede midler: Dansk Flygtningehjælp, Unicef Danmark, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, ADRA Danmark, Red Barnet, Læger uden Grænser, Mellemfolkeligt Samvirke, SOS Børnebyerne, Caritas Danmark, Mission Øst og Dansk Folkehjælp.Organisationerne får til opgave at fordele pengene efter showet og sørge for, at pengene bliver brugt bedst muligt.

"Flygtningesituationen optager og vedrører mange europæere og diskuteres i de danske hjem i disse dage, og vi håber at kunne gøre en forskel ved at opfordre danskerne til at sikre hjælp til flygtninge i Syrien og landene omkring," udtaler TV 2's programdirektør, Anne Engdal Stig Christensen, i meddelelsen.

Værter på indsamlingsshowet er TV 2's Cecilie Beck og DR's Kåre Quist.

TV 2 og DR sætter desuden fokus på katastrofen og indsamlingen i nyhedsudsendelser, "Go' morgen Danmark" og "Go' aften Danmark", "Aftenshowet" og på både P3 og P4.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs