DR og TV 2 går sammen om Syrien-indsamling

De to mediehuse vil i samarbejde med danske nødhjælpsorganisationer sætte fokus på katastrofen i Syrien.
Foto: Lefteris Pitarakis/AP/Polfoto/Arkiv
Foto: Lefteris Pitarakis/AP/Polfoto/Arkiv

TV 2 og DR afholder i fællesskab et indsamlingsshow søndag 20. september, hvor pengene går til at hjælpe i de katastroferamte områder i og omkring Syrien.

Det skriver TV 2 og DR i en fælles pressemeddelelse.

12 forskellige nødhjælpsorganisationer får del i de indsamlede midler: Dansk Flygtningehjælp, Unicef Danmark, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, ADRA Danmark, Red Barnet, Læger uden Grænser, Mellemfolkeligt Samvirke, SOS Børnebyerne, Caritas Danmark, Mission Øst og Dansk Folkehjælp.Organisationerne får til opgave at fordele pengene efter showet og sørge for, at pengene bliver brugt bedst muligt.

"Flygtningesituationen optager og vedrører mange europæere og diskuteres i de danske hjem i disse dage, og vi håber at kunne gøre en forskel ved at opfordre danskerne til at sikre hjælp til flygtninge i Syrien og landene omkring," udtaler TV 2's programdirektør, Anne Engdal Stig Christensen, i meddelelsen.

Værter på indsamlingsshowet er TV 2's Cecilie Beck og DR's Kåre Quist.

TV 2 og DR sætter desuden fokus på katastrofen og indsamlingen i nyhedsudsendelser, "Go' morgen Danmark" og "Go' aften Danmark", "Aftenshowet" og på både P3 og P4.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også