MediaWatch

TDC-rygter "uden hold i virkeligheden"

Det danske tele- og tv-selskab dementerer rygter om, at det er på vej til at købe svensk kabelfirma.

Foto: PR, TDC

Der har været gang i rygtebørsen, siden Bloomberg News tirsdag aften skrev, at TDC skulle være tæt på at betale omkring 19 mia. kr. for det svenske kabelfirma Com Hem.

Flere analytikere har siden betegnet et opkøb af Com Hem som usandsynligt, og heller ikke reaktionen fra TDC peger i retning af, at et opkøb af det svenske kabelfirma skulle være nært forestående.

Over for erhvervsmediet Finans, som direkte har adspurgt den danske telekoncern, hvorvidt oplysningerne er så konkrete, at TDC skal be- eller afkræfte historien, så lyder svaret, at selskabet ikke er forpligtet til at sende fondsbørsmeddelelser om rygter "uden hold i virkeligheden".

Hos Sydbank vurderer aktieanalytiker Morten Imsgard, at et opkøb nok giver god forretningsmæssig mening, men at den er finansielt vanskelig at gennemføre.

"TDC er i en situation, hvor et køb finansielt vil presse selskabet," vurderer han og finder det på den baggrund usandsynligt, om end han dog ikke helt vil udelukke det.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs