MediaWatch

Medie: TDC forhandler om køb af svensk kabelselskab

Bloomberg News mener at vide, at TDC forhandler om et køb af et svensk selskab i en handel, der kan blive større end sidste opkøb af Get As.

Foto: PR, TDC

TDC forhandler om et køb af den svenske telekoncern Com Hem, der har omkring 1,93 mio. kunder i hjemlandet.

Det fortæller anonyme kilder til Bloomberg News, der skriver, at handlen vil være den største nogensinde for det danske selskab, hvis den skulle blive en realitet.

Da Pernille Erenbjerg afløste Carsten Dilling som topchef for få uger siden, udtalte hun ellers, at TDC ikke går med opkøbsplaner – hverken på kort eller mellemlangt sigt.

Men ifølge Bloomberg er den nye direktør blevet mere positiv over for et opkøb af Com Hem i løbet af forhandlingerne, der har stået på de seneste måneder. Mediets kilder understreger dog, at handlen er langt fra færdig og stadig kan blive taget af bordet.

Com Hem udbyder telefoni, internet og bredbånd og blev noteret på børsen i Stockholm i juni i år. Ifølge Bloombergs beregninger har koncernen en aktuel værdi på 19,3 mia. kr. Til sammenligning betalte TDC omkring 13,8 mia. kr. i handlen med norske Get As sidste år.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs