MediaWatch

TDC's norske opkøb laver ny aftale med boligselskab

Get i Norge har landet en aftale med boligselskab med 80.000 husstande.

Foto: PR, TDC

TDC-ejede Get har indgået en fornyet aftale med boligselskabet OBOS, hvor norske Get skal levere bredbånd og tv til nybyggeri.

OBOS er den største professionelle boligforvalter i Norge og har i de seneste ti år haft en samarbejdsaftale med Get, som nu er blevet udbygget, så det nu også gælder nybyggede boliger. Aftalen løber over tre år.

"OBOS er godt tilfredse med at have fået en samarbejdsaftale med Get. Nu sikrer vi vores eksisterende beboere, og købere af vores nye boliger, fremtidssikrede løsninger til hjemmet," siger Morten Aagenæs, koncerndirektør for forvaltning og rådgivning i OBOS, i en pressemeddelelse.

"Aftalen giver konkurrencedygtige priser på levering af bredbåndstjenester og digital tv til mere end 80.000 husstande, som forvaltes af OBOS," siger Morten Aagenæs.

TDC købte Get for 12,5 mia. kr. i 2014. Det norske selskab har omkring 500.000 tv-kunder og 332.000 bredbåndskunder.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs