MediaWatch

TDC's norske opkøb laver ny aftale med boligselskab

Get i Norge har landet en aftale med boligselskab med 80.000 husstande.

Foto: PR, TDC

TDC-ejede Get har indgået en fornyet aftale med boligselskabet OBOS, hvor norske Get skal levere bredbånd og tv til nybyggeri.

OBOS er den største professionelle boligforvalter i Norge og har i de seneste ti år haft en samarbejdsaftale med Get, som nu er blevet udbygget, så det nu også gælder nybyggede boliger. Aftalen løber over tre år.

"OBOS er godt tilfredse med at have fået en samarbejdsaftale med Get. Nu sikrer vi vores eksisterende beboere, og købere af vores nye boliger, fremtidssikrede løsninger til hjemmet," siger Morten Aagenæs, koncerndirektør for forvaltning og rådgivning i OBOS, i en pressemeddelelse.

"Aftalen giver konkurrencedygtige priser på levering af bredbåndstjenester og digital tv til mere end 80.000 husstande, som forvaltes af OBOS," siger Morten Aagenæs.

TDC købte Get for 12,5 mia. kr. i 2014. Det norske selskab har omkring 500.000 tv-kunder og 332.000 bredbåndskunder.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs