MediaWatch

Yousee vinder jysk storkunde

17.000 medlemmer af nordjysk antenneselskab skifter tv-udbyder til Yousee og siger farvel til Stofa som internetleverandør.

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Yousee har vundet en tv-aftale med Hjørring Antenneselskab, som med 17.000 medlemmer bliver den største enkelte tv-kunde hos kabel-tv-selskabet, melder selskabet i en pressemeddelelse.

Aftalen løber over tre år og træder i kraft ved årsskiftet.

"Det her er en vigtig aftale, der er afgørende for vores tv-forretning. Det viser med al tydelighed, at vores strategi om at give vores kunder mere indhold og stille det til rådighed på deres præmisser på tværs af skærme, er den helt rigtige," siger René Brøchner, direktør i Yousee, i en pressemeddelelse.

Hjørring Antenneselskab har frem til nu fået sit digitale signal leveret af Stofa, mens programmer og rettigheder blev afregnet hos Viasat og Canal Digital.

Pynter på kundetab

De nye kunder er tiltrængt hos Yousee, der i de første seks måneder af 2015 har måttet se 39.000 kunder forlade selskabet. Heraf sagde 12.000 kunder farvel i andet kvartal.

"En enkelt foreningskunde mistet eller tabt kan få stor betydning for vores samlede kundebeholdning. Det siger noget om branchens natur og sætter kvartalsopgørelserne lidt i perspektiv. For det, der mistes med et farvel til én forening, kan være vundet tilbage et par måneder senere i takt med, at kontrakter udløber og genforhandles," siger René Brøchner.

Udviklingen i Yousee-forretningen har været utilfredsstillende for TDC-ledelsen den seneste periode, og det blev i forbindelse med regnskabet for andet kvartal varslet, at en række forbedringer var undervejs.

Tidligere i denne uge meldte Yousee så, at det gør op med sin rolle som traditionel tv-udbyder. Væk ryger de velkendte striber i logoet, og kunderne skal nu kende selskabet som en underholdningsleverandør.

Yousee havde ved udgangen af juni 1.113.000 tv-kunder.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs