MediaWatch

CNN-ejer var en kassesucces i 2. kvartal

Første del af sommerhalvåret overraskede positivt for Time Warner.

Den amerikanske mediekoncern Time Warner fulgte et ganske givtigt plot i andet kvartal. Såvel omsætning som resultat oversteg analytikerestimater indsamlet af Bloomberg News.

Omsætningen landede på 7,35 mia. dollar mod ventet 6,91 mia. dollar, mens det justerede resultat per aktie opgøres til 1,25 dollar mod ventet 1,03 dollar.

For hele 2015 fastholdes forventningerne.

Time Warner driver filmstudiet Warner Bros samt tv-stationerne CNN, TNT, TBS og Cartoon Networks. Desuden står selskabet for betalings-tv-kanalen HBO.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs