MediaWatch

Huffington Post fortsætter ekspansion

Netmediet har appetit på nye markeder, og Huffington Post udvider nu paletten til en ny del af verden.

Huffington Post. Her i den indiske version.

Huffpost Arabi er navnet på det nye tiltag fra Huffington Post. Som navnet indikerer, er der tale om en arabisk version af mediet.

På lanceringsdagen bragte Huffpost Arabi bl.a. indlæg af Dronning Rania fra Jordan og et interview med den tidligere tunesiske præsident Moncef Marzouki, skriver ijnet.org.

Huffpost Arabi er den 14. lokale version af mediet. Mediet vil blive bestyret af Wadah Khanfar, der er tidligere chef for Al Jazeera Network.

"Denne side sigter efter at være et vindue til fremtiden, som styrker hop i hjerterne på vores mest lovende gruppe i det arabiske samfund: ungdommen," skrev han i et blogindlæg på lanceringsdagen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs