MediaWatch

Huffington Post fortsætter ekspansion

Netmediet har appetit på nye markeder, og Huffington Post udvider nu paletten til en ny del af verden.

Huffington Post. Her i den indiske version.

Huffpost Arabi er navnet på det nye tiltag fra Huffington Post. Som navnet indikerer, er der tale om en arabisk version af mediet.

På lanceringsdagen bragte Huffpost Arabi bl.a. indlæg af Dronning Rania fra Jordan og et interview med den tidligere tunesiske præsident Moncef Marzouki, skriver ijnet.org.

Huffpost Arabi er den 14. lokale version af mediet. Mediet vil blive bestyret af Wadah Khanfar, der er tidligere chef for Al Jazeera Network.

"Denne side sigter efter at være et vindue til fremtiden, som styrker hop i hjerterne på vores mest lovende gruppe i det arabiske samfund: ungdommen," skrev han i et blogindlæg på lanceringsdagen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs