Producentforening retter krav mod revisor i skandalesag

Revisorfirmaet for en række tv- og filmproducenter bliver mødt med krav for dets rolle i sag om mulig million-snyd med rettighedsmidler.
Foto: pressefoto
Foto: pressefoto

Producentforeningen har rejst et krav mod revisionsselskabet JS Revision for dets rolle i sagen om den mulige million-snyd med rettighedsmidler, skriver Berlingske Business.

"Vi har rejst et foreløbigt krav, men vi har ikke sat tal på. Vi har fået svar på, at de har modtaget det, men de afviser foreløbig at have gjort noget galt," siger Jacob Aaes, partner hos advokatfirmaet Koch Christensen, der repræsenterer Producentforeningen, til Berlingske.

Det var JS Revision, som gjorde opmærksom på uregelmæssigheder i forbindelse med udfærdigelsen af 2014-regnskabet for en af de tre foreninger, som håndterer rettighedsmidler for en række tv- og filmproducenter. De tre foreninger overlod administrationen af rettighedsmidlerne til advokathuset Johan Schlüter, og det er i det samarbejde, at uregelmæssigherne på "ikke under 100 mio. kr." er opstået mellem 2011 og 2015, mener Producentforeningen.

Ifølge producenterne er det ikke en formildende omstændighed, at JS Revision selv gjorde opmærksom på sagen. Producentforeningen har ikke sat størrelsen på kravet mod JS Revision endnu.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også