MediaWatch

Aalbæk: Vi ser aldrig penge i sag om million-snyd

Zentropa kan være gået glip af store beløb i sagen om den påstående million-snyd med film-rettigheder.

Foto: Jonas Olufson/Polfoto/Arkiv

Zentropa og Peter Aalbæk regner ikke med, at de nogensinde ser noget til de penge, som Producentforeningen påstår, at advokatfirmaet Johan Schlüter har snydt danske filmproducenter for, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Producentforeningen drejer uregelmæssighederne sig om "ikke mindre end 100 mio. kr." Zentropa står ifølge Peter Aalbæk for mellem 20-25 pct. af alle de film der kommer ud, og derfor kan selskabet være gået glip af store beløb.

"Det er altid de største gangstere, der har de hvideste handsker. De bliver aldrig tjekket. Men det bør man gøre. Johan Schlüter har en enestående høj stjerne hos filmproducenterne i almindelighed og hos Zentropa i særdeleshed. Han har været med til at skabe Zentropa, så vi er ham stor tak skyldig. Men det her havde ingen af os simpelthen set komme," siger Peter Aalbæk til Ekstra Bladet.

Johan Schlüter har påtaget sig det overordnede økonomiske ansvar i sagen, men holder en mangeårig advokat og partner ansvarlig. Johan Schlüter har bortvist og indgivet en poltianmeldelse af hende til Bagmandspolitiet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs