MediaWatch

Medie: Advokatfirmas datterselskab fungerede også som udlånsvirksomhed

Ifølge Finans.dk kørte det meget omtalte datterselskab Registrering Danmark, der er centralt i den store sag om påstået svindel, udlånsvirksomhed ved siden af.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Registrering Danmark har ifølge Finans.dk også fungeret som udlånsvirksomhed og har altså dermed mere eller mindre også været drevet som en form for bank.

”Efter en nærmere gennemgang af regnskabsudkastet står det klart for advokat Johan Schlüter og undertegnede (medejer Lars Halgreen, red.), at advokat Susanne Løkkegaard Fryland har foretaget en række meget store og ubeføjede private hævninger samt foretaget væsentlige og helt uforsvarlige udlån til personer i hendes private vennekreds og/eller til selskaber, hvori hun selv har en kapitalandel,” fremgår det af politianmeldelsen, ifølge Finans.dk.

Partner i advokatfirmaet Johan Schlüter Lars Halgreen kan over for mediet ikke svare på, hvorfor der blev lavet den form for lånevirksomhed i Registrering Danmark.

 Aalbæk: Vi ser aldrig penge i sag om million-snyd

 Arbejdsopgaver i skandaleramt firma overrasker producenter

 Svindelsag koster 17 medarbejdere jobbet

 Filmselskaber forlader advokatfirma efter skandalesag 

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs