MediaWatch

Tv-producenter rammes hårdt af sag om million-snyd

Nordisk Film TV frygter at være gået glip af store summer på grund af den mulige snyd med rettighedsmidler.

Den mulige sag om snyd med film- og tv-rettigheder for millioner af kroner vækker stor bekymring hos Nordisk Film TV, skriver Ekstra Bladet.

Nordisk Film TV står bag tv-programmer såsom "Kurs mod fjerne kyster", "Go’ Morgen Danmark", "Go’ Aften Dannmark" og "Natholdet", og  frygten er, at selskabet er gået glip af betragtelige indtægter de sidste fire år på grund af den mulige snyd med midlerne.

"Som Danmarks største tv-producent er det klart, at vi har mistet rigtig mange penge," siger adm. direktør for Nordisk Film TV, Jacob Houlind, der ikke kan og vil sætte tal på beløbet, til Ekstra Bladet.

Tv-direktøren siger samtidig, at han "et eller andet sted er i tvivl om", hvorvidt det kun er Registrering Danmark og den bortviste direktør, som er involveret i den påståede snyd, eller om sagen stikker dybere.

Producentforeningen har fastslået, at producenterne ikke skal frygte for næste udlodning af rettighedsmidler, som foregår i november.

Advokathuset Johan Schlüter har påtaget sig det overordnede økonomiske ansvar i sagen, men holder en mangeårig advokat og partner ansvarlig. Johan Schlüter har bortvist og indgivet en poltianmeldelse af hende til Bagmandspolitiet.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs