MediaWatch

Filmselskaber forlader advokatfirma efter skandalesag

Flere kunder har opsagt deres samarbejde med advokathuset Johan Schlüter på grund af sag om mulig snyd med rettighedsmidler.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Rettighedsalliancen og Foreningen af Danske Videodistributører (FDV) har begge opsagt og ophævet aftaler med advokathuset Johan Schlüter, skriver Finans.

Det sker som en konsekvens af advokathusets rolle i sagen om påstået snyd for millioner med Producentforenings rettighedsmidler.

"Vi kan ikke have et samarbejde med et advokatfirma, hvor denne situation er opstået," siger Paw Borregaard, kommerciel direktør i Nordisk Film og formand for FDV, til Finans.

Ifølge Finans måtte stifter af advokathuset Johan Schlüter allerede forlade betstyrelsen i Copydan i april som en konsekvens af sagen. Medejer af Johan Schlüter Advokatfirma, Lars Halgreen, siger til Finans, at han ikke har indtryk af, at en "faneflugt" blandt kunderne er i gang.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs