MediaWatch

Filmselskaber forlader advokatfirma efter skandalesag

Flere kunder har opsagt deres samarbejde med advokathuset Johan Schlüter på grund af sag om mulig snyd med rettighedsmidler.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Rettighedsalliancen og Foreningen af Danske Videodistributører (FDV) har begge opsagt og ophævet aftaler med advokathuset Johan Schlüter, skriver Finans.

Det sker som en konsekvens af advokathusets rolle i sagen om påstået snyd for millioner med Producentforenings rettighedsmidler.

"Vi kan ikke have et samarbejde med et advokatfirma, hvor denne situation er opstået," siger Paw Borregaard, kommerciel direktør i Nordisk Film og formand for FDV, til Finans.

Ifølge Finans måtte stifter af advokathuset Johan Schlüter allerede forlade betstyrelsen i Copydan i april som en konsekvens af sagen. Medejer af Johan Schlüter Advokatfirma, Lars Halgreen, siger til Finans, at han ikke har indtryk af, at en "faneflugt" blandt kunderne er i gang.

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs