MediaWatch

25-årig ny X Factor-vært

DR har fundet Eva Harlous afløser som vært på det populære underholdningsprogram X Factor.

25-årige Sofie Linde er ny vært for X Factor. Det oplyser DR tre dage efter, at den tidligere vært Eva Harlou sagde stop.

"Vi har haft en bred casting for at være sikre på, vi fandt den helt rigtige. Der var mange gode bud, men Sofie "overshinede" dem alle sammen," udtaler Jan Lagermand Lundme, underholdningsredaktør i DR, i en meddelelse.

Den nye vært, der senest har haft sit helt eget talkshow 'Sofie Linde Show' på DR Ultra, er begejstret for det nye job.

"Jeg er på toppen over det. Det er kæmpestort. Det er en ære at få lov til at være 'X Factor'-vært. Jeg har set 'X Factor', siden jeg var helt ung, for det har kørt i store dele af mit liv," udtaler hun og tilføjer:

"Børn er de sværeste at lave tv med, for du kan ikke bare aftale, hvad der skal ske, så det har jeg lært en masse af. Som vært har jeg mødt så mange børn og voksne, og derfor er jeg vant til at tale med mennesker. Og 'X Factor' er netop et program, der handler om mennesker."

Sofie Linde bliver den femte 'X Factor'-vært i rækken efter Lise Rønne, Signe Muusmann, Signe Molde og Eva Harlou, der er uddannet arkitekt.

Sidstnævnte stoppede, fordi hun har fået en arkitektopgave i sinegen tegnestue, som kommer på tværs af værtsrollen i det populære underholdningsprogram.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs