MediaWatch

Her og Nu: Originalerne fortsætter i X Factor

DR har igen reserveret dommerstolene i næste X Factor-sæson til trekløveret, der oprindeligt også lancerede DR's store underholdningssucces op hovedkanalen.

DR var ikke længe om at bestille en niende sæson af X Factor efter vinderen af den seneste udgave af talentshowet var fundet.

Allerede i slutningen af marts kunne den faste producent bag, Blu, sætte produktionen i kalenderen til efteråret, og nu har DR også hyret dommerhold til sæsonstart ifølge Her og Nu.

Ansvaret for 2016-talenterne bliver igen lagt i hænderne på det originale musikerteam Lina Rafn, Remee og Thomas Blachman, skriver ugebladet.

Trekløveret lancerede X Factor på DR i 2008 og 2009, hvorefter forskellige dommere har indtaget studiet indtil de originale tre vendte tilbage igen i 2014 og 2015.

X Factor har igennem alle otte sæsoner været blandt de mest aboslut sete underholdningsprogrammer med et niveau godt over millionen. Finalen i marts i år trak 1,6 mio. seere, og selve afgørelsen røg op i 1,8 mio.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs