MediaWatch

Eva Harlou stopper som X Factor-vært

Arkitektopgave sætter en stopper for Eva Halous værtsrolle i X Factor. Ny vært bliver offentliggjort snart.

Foto: Mogens Flindt/Polfoto/Arkiv

DR's talentshow X Factor må vinke farvel til værten gennem de sidste to sæsoner, Eva Harlou.

Årsagen er, at Eva Harlou, som er uddannet arkitekt, har fået en arkitektopgave i hendes egen tegnestue, som kommer på tværs af værtsrollen i det populære underholdningsprogram, skriver DR.

"Jeg har fået en meget spændende arkitektopgave, som involverer en del rejseaktiviteter, og den har jeg valgt at prioritere. Jeg har hele tiden haft mit arkitektfirma ved siden af, men har skruet ned for blusset i de to år, jeg har lavet X Factor. For showet er et fuldtidsjob, lige fra optagelserne begynder i august, til finalen i slutningen af marts," siger Eva Harlou til DR.

Eva Harlou overtog jobbet som X Factor-vært i 2013 fra Signe Molde. DR forventer at kunne præsentere en ny vært til den kommende sæson inden sommerferien.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs