MediaWatch

TV 2's lange brudepar-serie er afblæst og nedlagt

TV 2's programserie "De 7 bryllupper", der over flere år skulle følge syv par, som blev gift i 2013, er nedlagt efter første sæson, der end ikke sendes.

Tv-seere, der havde set frem til TV 2's "De 7 bryllupper", får en lang næse. Serien er lagt i graven.

TV 2 oplyser til ttvtid.dk, at dokumentarserien, der er inspireret af TV 2 succesrige "Årgang 0", droppes af flere årsager. Stilen passer ikke ind i TV 2s nye redaktionelle linje i primetime. TV 2 vil hellere prioritere flere ressourcer til aktuelle, dagsordensættende dokumentarer, lyder det.

Ikke desto mindre fremhævede TV 2 netop bryllups-serien for to år siden som en ingrediens i den nye programlinje, som blev indført, da kanalchef Lotte Lindegaard kom fra DR1 til TV 2. Men nu vil TV 2 ikke binde sig til bryllupsserien over en længere årrække.

"Seriens første programmer er blevet produceret på en anden måde end den mere nære og reportagebårne, som er TV 2's varemærke. Dette sammenholdt med TV 2s ønske om at prioritere flere ressourcer til bl.a. debatskabende dokumentarer gør, at projektet er blevet stoppet efter første sæson," siger TV 2's programdirektør, Anne Engdal Stig Christensen, til tvtid.dk.

I aftalen med produktionsselskabet havde TV 2 sikret sig, at projektet kunne stoppes undervejs og ikke løb over de syv år, som oprindeligt var planen.

Første sæson ender på hylden

Efter TV 2 fik kolde fødder, faldt hele projektet til jorden. End ikke de første afsnit bliver vist. 

I efteråret 2014 meddelte TV 2 produktionsselskabet Selskabet.tv, at man ville stoppe serien efter første sæson, og opsagde i den forbindelse aftalen. TV 2 havde programsat den første sæson af "De 7 bryllupper" til sommeren 2015, efter at programmets medvirkende havde set sæsonens otte programmer.

Ifølge tvtid.dk modtog TV 2 imidlertid for nylig et brev fra de medvirkende syv par, som nu ønskede, at TV 2 ikke sender programmerne, når det sker "uden den lovede syv års kontinuitet".

Ifølge programdirektøren udelukker TV 2 ikke, at der i fremtiden kan laves serier "over en lang tidsbue".

TV 2 følger syv vidt forskellige ægteskaber 

TV 2: Primetime med mere til hoved og hjertet

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs