MediaWatch

TV 2 følger syv vidt forskellige ægteskaber

I dokumentarserien 'De 7 bryllupper' lover TV 2 et langt, usædvanligt antropologisk kig på samfundet set gennem syv vidt forskellige ægteskabsforløb.

Foto Amanda Thomsen

TV 2 lancerer i november et omfattende dokumentarisk projekt, der er beslægtet med TV 2s 'Årgang nul'.

Dokumentarserie 'De 7 bryllupper' bliver et stykke Danmarkshistorie fortalt gennem syv vidt forskellige ægteskaber over de næste syv år.

Seerne skal møde syv par, der både har sagt ja til hinanden og ja til at invitere danskerne med indenfor i deres liv de næste syv år. Dokumentarserien bliver et antropologisk kig på Danmark set gennem syv vidt forskellige ægteskaber, lover Tv2 i en pressemeddelelse.

"”De 7 bryllupper” er et stort og ambitiøst dokumentarprojekt, der ikke alene fortæller historien om syv par. Det er også en samtidshistorie, som skal gøre os klogere på, hvad der skal til for at fastholde kærligheden i ægteskabet i det samfund, vi lever i," siger dokumentarredaktør Lasse Bjerre, TV 2, i meddelelsen.

Tættere på det danske liv

Projektet kan ikke direkte krediteres TV2s nye tilpassede programlinje, for syv års serien har været undervejs i flere år.

Men programseriens intentioner flugter med den nye programdirektørs ønsker om, at hovedkanalen skal tilbage og fortælle de nære historier, der er mere relevant for seerne.

“'De 7 bryllupper' er essensen af alt det. En dokumentarisk serie, der løber over flere år, og både griber fat i det helt nære, nemlig kærligheden, og samtidig giver et indblik i den samtid, vi lever i på godt og ondt med alt lige fra krig og finanskrise til fertilitetsproblemer og familiesammenføring," siger programdirektør på TV 2 Anne Engdal Stig Christensen.

De to første afsnit af "De 7 bryllupper", der introducerer de syv par for seerne, vises på TV 2 onsdag 13. og 20. november kl. 20.00.

TV 2: Derfor hentede vi Christensen og Lindegaard fra DR

TV 2: Primetime med mere til hoved og hjertet

Anne Stig: DR er ikke TV 2's største problem

Lindegaard: TV 2 skal finde sin egen vej

"Det bliver et langt, sejt træk" 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs