MediaWatch

Monday og Selskabet.tv bliver roommates

Monday knytter tættere bånd til ’Selskabet.tv’, når de to selskaber bliver bofæller på Østerbro og samarbejder om programudvikling.

Monday knytter tættere bånd til 'Selskabet.tv', når de to selskaber bliver roommates på Østerbro i København og indgår en såkaldt udviklingskontrakt.

'Selskabet.tv' har gennem en årrække leveret dokumentarserier som 'Den Sorte Box', 'De 7 Drab', 'De Bortførte Børn' m.fl. Aktuelt arbejder 'Selskabet.tv' på dokumentar-serien ’De 7 Bryllupper’ til TV 2.

Nu flytter 'Selskabet.tv', der er grundlagt af Lisa Klit og Rene Verlaan, ind til Monday Media i Vermundsgade på Østerbro, men forbliver et selvstændigt selskab.

Monday Media står i Danmark bl.a. bag 'Auktionshuset' på DR1, 'Operation X' og 'Riget Live' på TV 2, 'Jarls Quizshow' på Charlie og 'Redningskvinder', 'Liv & Død' og 'Politistationen' på TV 3.

”Lisa Klit og Rene Verlaan er toppen af dansk fakta i mine øjne. Originale, stærkt konceptuelle og som producenter med en usædvanlig vedholdhed og enormt høje standarder. Jeg glæder mig unormalt meget til at udvikle med dem," udtaler Palle Strøm, der er nordisk udviklingschef på Monday, i en pressemeddelelse.

TV 2-producer går til Monday

Palle Strøm til Monday 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs