MediaWatch

Monday og Selskabet.tv bliver roommates

Monday knytter tættere bånd til ’Selskabet.tv’, når de to selskaber bliver bofæller på Østerbro og samarbejder om programudvikling.

Monday knytter tættere bånd til 'Selskabet.tv', når de to selskaber bliver roommates på Østerbro i København og indgår en såkaldt udviklingskontrakt.

'Selskabet.tv' har gennem en årrække leveret dokumentarserier som 'Den Sorte Box', 'De 7 Drab', 'De Bortførte Børn' m.fl. Aktuelt arbejder 'Selskabet.tv' på dokumentar-serien ’De 7 Bryllupper’ til TV 2.

Nu flytter 'Selskabet.tv', der er grundlagt af Lisa Klit og Rene Verlaan, ind til Monday Media i Vermundsgade på Østerbro, men forbliver et selvstændigt selskab.

Monday Media står i Danmark bl.a. bag 'Auktionshuset' på DR1, 'Operation X' og 'Riget Live' på TV 2, 'Jarls Quizshow' på Charlie og 'Redningskvinder', 'Liv & Død' og 'Politistationen' på TV 3.

”Lisa Klit og Rene Verlaan er toppen af dansk fakta i mine øjne. Originale, stærkt konceptuelle og som producenter med en usædvanlig vedholdhed og enormt høje standarder. Jeg glæder mig unormalt meget til at udvikle med dem," udtaler Palle Strøm, der er nordisk udviklingschef på Monday, i en pressemeddelelse.

TV 2-producer går til Monday

Palle Strøm til Monday 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs