MediaWatch

Monday og Selskabet.tv bliver roommates

Monday knytter tættere bånd til ’Selskabet.tv’, når de to selskaber bliver bofæller på Østerbro og samarbejder om programudvikling.

Monday knytter tættere bånd til 'Selskabet.tv', når de to selskaber bliver roommates på Østerbro i København og indgår en såkaldt udviklingskontrakt.

'Selskabet.tv' har gennem en årrække leveret dokumentarserier som 'Den Sorte Box', 'De 7 Drab', 'De Bortførte Børn' m.fl. Aktuelt arbejder 'Selskabet.tv' på dokumentar-serien ’De 7 Bryllupper’ til TV 2.

Nu flytter 'Selskabet.tv', der er grundlagt af Lisa Klit og Rene Verlaan, ind til Monday Media i Vermundsgade på Østerbro, men forbliver et selvstændigt selskab.

Monday Media står i Danmark bl.a. bag 'Auktionshuset' på DR1, 'Operation X' og 'Riget Live' på TV 2, 'Jarls Quizshow' på Charlie og 'Redningskvinder', 'Liv & Død' og 'Politistationen' på TV 3.

”Lisa Klit og Rene Verlaan er toppen af dansk fakta i mine øjne. Originale, stærkt konceptuelle og som producenter med en usædvanlig vedholdhed og enormt høje standarder. Jeg glæder mig unormalt meget til at udvikle med dem," udtaler Palle Strøm, der er nordisk udviklingschef på Monday, i en pressemeddelelse.

TV 2-producer går til Monday

Palle Strøm til Monday 

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs