MediaWatch

Mastiff mister redaktionschef til Blu

Blu henter ny live redaktionschef, der bl.a. skal stå i spidsen for den kommende sæson af "Danmark har talent" til TV 2, fra Mastiff.

Foto: Blu

Hun har haft fingrene dybt nede i produktioner som "Vild med dans", "Paradise Hotel" og "Zulu Awards" hos Mastiff. Nu rykker redaktionschef Tine Gade til konkurrenterne hos Blu, der også er specialiseret i store underholdningsproduktioner som "X Factor" på DR1, hvor hun skal være live-redaktionschef. Det oplyser Blu i en meddelelse.

Tine Gade skifter til Blu i løbet af juni, hvor hendes første opgave bliver den redaktionelle styring på en ny sæson af Freemantle-formatet ”Danmark har Talent” til TV 2.

”Tines solide underholdningsprofil og store kærlighed til liveproduktion gør hende til et oplagt valg for Blu, hvor vi har disse genrer som spidskompetence. Tines særkende er en sjælden kobling af kreativt overskud og sans for formater, og vi er derfor meget begejstrede for at kunne byde hende velkommen på holdet”, siger adm. direktør for Blu, Anne Brostrøm.

Tine Gade er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2008.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs