MediaWatch

Mastiff mister redaktionschef til Blu

Blu henter ny live redaktionschef, der bl.a. skal stå i spidsen for den kommende sæson af "Danmark har talent" til TV 2, fra Mastiff.

Foto: Blu

Hun har haft fingrene dybt nede i produktioner som "Vild med dans", "Paradise Hotel" og "Zulu Awards" hos Mastiff. Nu rykker redaktionschef Tine Gade til konkurrenterne hos Blu, der også er specialiseret i store underholdningsproduktioner som "X Factor" på DR1, hvor hun skal være live-redaktionschef. Det oplyser Blu i en meddelelse.

Tine Gade skifter til Blu i løbet af juni, hvor hendes første opgave bliver den redaktionelle styring på en ny sæson af Freemantle-formatet ”Danmark har Talent” til TV 2.

”Tines solide underholdningsprofil og store kærlighed til liveproduktion gør hende til et oplagt valg for Blu, hvor vi har disse genrer som spidskompetence. Tines særkende er en sjælden kobling af kreativt overskud og sans for formater, og vi er derfor meget begejstrede for at kunne byde hende velkommen på holdet”, siger adm. direktør for Blu, Anne Brostrøm.

Tine Gade er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2008.

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs