MediaWatch

Chefredaktør stopper på BT

Efter et halvt år i stolen træder chefredaktør for BT tilbage ved udgangen af maj. Han skal i stedet være kanal- og digitalchef på TV3 Sport.

Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv

Flemming Fjeldgaard har valgt at opsige sit job som chefredaktør på BT. Han stopper ved udgangen af maj, skriver avisen i en pressemeddelelse.

“Det er med stor beklagelse, at jeg har modtaget Flemmings opsigelse. I den relativ korte tid, han har virket som chefredaktør på BT, har han, med stærke lederevner og en usædvanlig skabertrang, været med til at udvikle BT i en bedre retning. Jeg er ked af at miste ham som chefredaktør og loyal kollega, men har respekt for, at han efter næsten ti år på BT og Berlingske har lyst til at prøve kræfter med en anden branche,” udtaler Olav Skaaning Andersen, der nu vil gå i gang med at finde en erstatning for Flemming Fjeldgaard.

Flemming Fjeldgaard tiltrådte som chefredaktør for BT 1. oktober 2014, og afløste dermed Anders-Peter Landert. Før det var han sportsredaktør på Berlingske.

Han vender nu tilbage til sportsstoffet og begynder den 15. juni i en stilling som kanal- og digitalchef på TV3 Sport.

Sportskanal vil mere på nettet 

Her skal han bl.a. sætte tryk på den digitale udvikling, skriver TV3 i en pressemeddelelse.

”Den digitale udvikling sætter hele tiden nye krav til, at vi udvikler os og gør tingene på nye måder. Flemming Fjeldgaard har blandt andet stået i spidsen for den digitale udnyttelse og udvikling på BT, og et stort fokusområde bliver at sikre, at TV3 Sport udnytter mulighederne, som den nye teknologi giver os - ikke kun på TV. Jeg er sikker på, at Flemming vil kunne trække os yderligere fremad på det område,” siger MTG's sportschef Peter Nørrelund i meddelelsen.

Flemming Fjeldgaard bliver på TV3 Sport ansvarlig for sportskanalernes udvikling, schedulering og positionering. Samtidig bliver det altså hans opgave at skubbe til den digitale udvikling, herunder at bringe TV3's sportsrettigheder i spil på flere platforme, skriver tv-koncernen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs