MediaWatch

Avis: Troels Bech på vej til Discovery-job

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Discovery Networks tæt på at lande en aftale med Superliga-træneren Troels Bech, der har stået uden job siden fyringen i OB sidste år.

Troels Bech. Polfoto/Jens Dresling

Discovery Networks (før SBS Discovery) overtager rettighederne til dele af Superliga-kampene efter sommerferien.

Det kræver et godt hold, der kan give den bedste dækning på Superligaen. Derfor er man midt i en offensiv oprustning af sportsredaktionen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er man tæt på at lande en aftale med Superliga-træner Troels Bech, der har stået uden job siden fyringen i OB i september sidste år.

Troels Bech står ifølge Ekstra Bladet højt på flere tv-stationers ønskeliste på grund af hans evne til at formidle fodbold og hans erfaring på topniveau. Men han har hidtil afvist buddene.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Troels Bech, der meddeler, at han ikke har nogen kommentarer. Hos Discovery siger sportschef Jes Holm Andersen, at han ikke kommentere på personalesager.

I går kom det frem at Discovery henter TV 2s kompetente fodboldkommentator Zak Egholm til holdet. Man er angiveligt også i dialog med Michael Gravgaard som en mulig vært.

Fra august 2015 er det TV3 og Discovery, der deler rettighederne til Superliga-dækningen.

Discovery-koncernen har samtidig udvidet porteføljen med fire indkøbte tv-kanaler, der domineres af sport - nemlig Eurosport1-2 og Canal 8-9.

Discovery dropper Caroline Fleming som vært

DBU-konflikt kan punktere Kanal5's USA-landskamp 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs