MediaWatch

TDC: Skuffende vi ikke kan holde på Yousee-kunder

Yousee mistede 27.000 kabel-tv kunder i 1. kvartal, men TDC vinder nye kunder via TDC TV og Fullrate, der sikrer en lille omsætningsvækst for tv-forretningen.

Kundesivningen fra Yousee har været højere end forventet i 1. kvartal, siger Pernille Erenbjerg, finansdirektør i TDC | Foto: TDC

TDC's omsætning på sin samlede danske tv-forretning (Yousee, TDC, Fullrate) voksede beskedent med 1,8 pct. til 1094 mio. i 1. kvartal i forhold til samme kvartal i  2014.

Udbyttet fra tv er dog det samme som i 2014 - et overskud på 573 mio. kr. Det skyldes stigende omkostninger for programindhold, samtidig med at forretningen fortsat presses af det gennemgående skift i medievaner; enkelte kunder dropper kabel-tv og en del flere går en pakke ned.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs