MediaWatch

Avis: SBS Discovery snupper kommentator fra TV 2

Vært på TV 2 Sport, Zak Egholm, er udset til at kommentere Superliga på Discoverys to nye sportskanaler, Canal 8 og Canal 9, erfarer Ekstra Bladet.

Foto: Lars Poulsen/Polfoto/Arkiv

TV 2 Sport står til at miste værten på fodboldmagasinet "Foldbold Unplugged", Zak Egholm, skriver ekstrabladet.dk

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skifter Zak Egholm fra TV 2 til SBS Discovery, hvor han bliver fodboldkommentator på superligadækningen.

Zak Eghom forlod i 2014 Viasat efter 12 år for at blive en del af TV 2 Sporten, hvor han bl.a. har bestyret sit eget fodboldmagasin, "Zaks Zone", på tv2.dk. Programmet er dog lagt ned i dag, og Zak Egholm har siden nytår været knyttet til TV 2's nye sportskanal. Ifølge Ekstra Bladet skal Zak Egholm også kommentere Premier League hos Discovery.

Discovery-koncernen købte sidste år sportskanalerne Canal 8 og Canal 9 af svenske Bonnier ikke mindst for at kunne få adgang til de superligarettigheder, som har været knyttet til kanalerne, og som Discovery også købte sig ind i sidste år, og som Discovery deler med TV3 fra det kommende efterår.

Opkøbet af Canal 8 og Canal 9 afventer dog stadig godkendelse i Konkurrencenstyrelsen.

Hverken Zak Egholm eller sportschef Jes Holm Andersen på Discovery vil kommentere oplysningerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs