MediaWatch

TV 2 udvider VM-dækning med digitalt magasin

Tv2.dk introducerer fodboldmagasinet 'Zaks Zone' i forbindelse med VM i fodbold, hvor TV 2 og TV 2 Zulu lægger skærmtid til halvdelen af kampene.

TV 2 deler dækning af VM i fodbold med DR, når turneringen - uden dansk deltagelse - går i gang den 12. juni. TV 2 og TV 2 Zulu viser 33 kampe - sekunderet af TV 2 Play og Tv2.dk.

"Vi skal ramme vores brugere der, hvor de er. Og banen har aldrig været større. VM er ikke bare en tv-event – men en event på TV 2 Play, på vores apps, på de sociale medier og på tv2.dk," siger Frederik Lauesen, TV 2's sportschef, i en pressemeddelelse.

Nyt online magasin

Helt nyt er, at Tv2.dk introducerer fodboldmagasinet 'Zaks Zone', hvor vært, kommentator Zak Egholm - i selskab med skiftende medværter - hver formiddag ser tilbage på den foregående dag og nats VM-kampe. På grund af tidsforskellen udspiller flere kampe sig meget sent for danske seere.

"Vi vil afdække taktiske elementer og kortlægge styrker og svagheder hos VM-aktørerne. Vi vil også finkæmme de sociale medier for at se, hvad fodboldfolket taler om og debatterer. Jeg forventer, at vi leverer et uhøjtideligt format, der tager VM ultraseriøst, er i øjenhøjde med brugerne og emmer af passion for spillet," siger Zak Egholm.

Landstræner som ekspert

TV 2's eksperthold tæller Morten Olsen, Thomas Frank og Niels Frederiksen, der supplerer anker-værten Peter Schmeichel.

Der er tre gennemgående kommentator-par under kampene,  Flemming Toft og Morten Bisgaard, Thomas Kristensen og Jess Thorup samt Zak Egholm og Nicolai Stokholm.

VM fås på DR1 DR3 og P3 

DR's sportsvært Peter Møller bliver ankermand for DR's dækning af VM i fodbold, som foregår på DR1 og DR3. Hele VM kan også opleves fra start til slut på  P3 - fra kl. 15.00 om eftermiddagen til ud på natten.

Kanal5 snupper Brian Laudrup til EM-dækning 

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs