MediaWatch

Dansk budkrig om Premier League-rettigheder i Q2

Tv-rettigheder til de engelske Premier League-kampe for sæson 2016-17 og 2018-19 er sat i udbud, og danske tv-kanaler skal formentlig ud i ny budrunde i andet kvartal.

Tv-rettigheder til de engelske Premier League-kampe for sæsonerne 2016-17 og 2018-19 er netop sat i udbud, skriver BBC. I England udbydes syv pakker, og en sæson tæller fremover 168 kampe - mod 154 i gældende aftale.

Når den britiske salgsproces er på plads, tager man fat på det internationale salg, regner danske TV3 med. Dermed er der lagt op til en ny dansk budrunde på verdens mest efterspurgte fodboldliga.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs