MediaWatch

Jes Dorph vender tilbage til TV 2

Den 56-årige tv-vært skal fremover være vært på Go' aften Danmark sammen med Michèle Bellaiche.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv

I 20 år var hans ansigt et synonym med TV 2, men i 2012 sagde Jes Dorph-Petersen farvel til kanalen, da han skiftede til TV3, hvor han i de seneste år har stået i spidsen for kanalens Champions League-udsendelser.

Nu vender den 56-årige tv-vært tilbage til TV 2, hvor han efter sommerferien skal være vært på Go' aften Danmark sammen med Michèle Bellaiche.

"Jeg har lige præcis den følelse i mig, at jeg skal "hjem". Min nye rolle bliver allermest at pakke dagen ind i en form, som er både skarp, venlig, direkte, munter og behagelig. Jeg har efterhånden 28 års erfaring i fjernsynet, og den rutine gør, at jeg godt tør være personlig og "bruge" mig selv i ’Go’ aften Danmark," siger Jes Dorph-Petersen til tv2.dk om jobskiftet.

Også TV 2 er glade for genforeningen med Jes Dorph, der bliver en del af en værtsrokade, som også har sendt DR's Louise Wolff til TV 2. 

"Jes supplerer vores andre stærke morgen- og aftenværter på en fantastisk god måde, og med det nye hold står begge programmer stærkere end nogensinde," siger Lotte Lindegaard, kanalchef for TV 2.

Jes Dorph-Petersen har en lang værtskarriere bag sig på TV 2 som vært for bl.a. Nyhederne, Station 2, Hvem vil være millionær?, Go’ morgen Danmark og TV 2's OL-transmissioner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs