Jes Dorph vender tilbage til TV 2

Den 56-årige tv-vært skal fremover være vært på Go' aften Danmark sammen med Michèle Bellaiche.
Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv
Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv

I 20 år var hans ansigt et synonym med TV 2, men i 2012 sagde Jes Dorph-Petersen farvel til kanalen, da han skiftede til TV3, hvor han i de seneste år har stået i spidsen for kanalens Champions League-udsendelser.

Nu vender den 56-årige tv-vært tilbage til TV 2, hvor han efter sommerferien skal være vært på Go' aften Danmark sammen med Michèle Bellaiche.

"Jeg har lige præcis den følelse i mig, at jeg skal "hjem". Min nye rolle bliver allermest at pakke dagen ind i en form, som er både skarp, venlig, direkte, munter og behagelig. Jeg har efterhånden 28 års erfaring i fjernsynet, og den rutine gør, at jeg godt tør være personlig og "bruge" mig selv i ’Go’ aften Danmark," siger Jes Dorph-Petersen til tv2.dk om jobskiftet.

Også TV 2 er glade for genforeningen med Jes Dorph, der bliver en del af en værtsrokade, som også har sendt DR's Louise Wolff til TV 2. 

"Jes supplerer vores andre stærke morgen- og aftenværter på en fantastisk god måde, og med det nye hold står begge programmer stærkere end nogensinde," siger Lotte Lindegaard, kanalchef for TV 2.

Jes Dorph-Petersen har en lang værtskarriere bag sig på TV 2 som vært for bl.a. Nyhederne, Station 2, Hvem vil være millionær?, Go’ morgen Danmark og TV 2's OL-transmissioner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også