MediaWatch

Jes Dorph vender tilbage til TV 2

Den 56-årige tv-vært skal fremover være vært på Go' aften Danmark sammen med Michèle Bellaiche.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv

I 20 år var hans ansigt et synonym med TV 2, men i 2012 sagde Jes Dorph-Petersen farvel til kanalen, da han skiftede til TV3, hvor han i de seneste år har stået i spidsen for kanalens Champions League-udsendelser.

Nu vender den 56-årige tv-vært tilbage til TV 2, hvor han efter sommerferien skal være vært på Go' aften Danmark sammen med Michèle Bellaiche.

"Jeg har lige præcis den følelse i mig, at jeg skal "hjem". Min nye rolle bliver allermest at pakke dagen ind i en form, som er både skarp, venlig, direkte, munter og behagelig. Jeg har efterhånden 28 års erfaring i fjernsynet, og den rutine gør, at jeg godt tør være personlig og "bruge" mig selv i ’Go’ aften Danmark," siger Jes Dorph-Petersen til tv2.dk om jobskiftet.

Også TV 2 er glade for genforeningen med Jes Dorph, der bliver en del af en værtsrokade, som også har sendt DR's Louise Wolff til TV 2. 

"Jes supplerer vores andre stærke morgen- og aftenværter på en fantastisk god måde, og med det nye hold står begge programmer stærkere end nogensinde," siger Lotte Lindegaard, kanalchef for TV 2.

Jes Dorph-Petersen har en lang værtskarriere bag sig på TV 2 som vært for bl.a. Nyhederne, Station 2, Hvem vil være millionær?, Go’ morgen Danmark og TV 2's OL-transmissioner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs