TV 2-vært afløser Jes Dorph som fodboldvært på TV3

Tidligere nyhedsvært på TV 2 og senest vært for det politiske magasin ’Elleman|Lykketoft’, Peter Grønborg, afløser Jes Dorph-Petersen som vært for Champions League på TV3 Sport.
Foto: LARS POULSEN/POLFOTO/ARKIV
Foto: LARS POULSEN/POLFOTO/ARKIV

Selvom han har huseret på TV2 News og 22 Nyhederne de seneste år, så er den nye vært for TV3’s sendinger fra fodboldens Champions League langt fra ukendt med grønsværen. Det er nemlig Peter Grønborg, der efter sommerferien overtager værtsrollen efter Jes Dorph-Petersen. Det skriver TV 3 Sport.

Peter Grønborg er tidligere sportsjournalist på Berlingske og Politiken, og har tidligere også kommenteret fodbold på TV Danmark.

TV3 ville udskifte Jes Dorph

”Peter Grønborg er en yderst kompetent vært, som har fodbolden som en del af sit inderste DNA. Han har et bredt erfaringsgrundlag som journalist og vært, og har fodbolden under huden. Senest har han vist sine værtskvaliteter på TV2, og vi er sikre på, at vi med ham i spidsen for vores Champions League-dækning er fantastisk godt rustede til at tage hul på en nye treårig rettighedsperiode,” siger Peter Nørrelund, MTG’s sportschef, til Tv3sport.d om valget af Grønborg.

Foruden sendingerne fra Champions League-kampene, så vil Peter Grønborg også indgå i dækningen af den engelske Premier League.

TV3 sætter gaflen i sommerens U21 EM

TV3 finder afløser for Brian Laudrup

TV 2 Sport: Vi går ikke efter dopingskandaler  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også