MediaWatch

TV3 ville udskifte Jes Dorph

TV3 havde besluttet sig for at prøve en ny Champions League-vært, før Jes Dorph-Petersen meddelte ledelsen, at han ikke ville forlænge sin treårige kontrakt.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv

TV3 Sport havde besluttet sig for at prøve en ny Champions League-vært, før Jes Dorph-Petersen meddelte ledelsen, at han ikke ville forlænge sin kontrakt efter sommer 2015, skriver BT.

Tirsdag offentliggjorde Jes Dorph-Petersen og TV3 Sport i en pressemeddelelse, at Champions League-værten ikke fortsætter, når den treårige kontrakt udløber til sommer.

Budskabet var, at det var en fælles beslutning, men sportschef Peter Nørrelund siger til BT, at samarbejdet ikke var blevet forlænget, selvom Jes Dorph-Petersen havde ønsket at fortsætte.

"Vi var nået frem til, at vi skulle prøve noget andet. Og så var det jo fint, at han havde det på samme måde som os," siger Peter Nørrelund. TV3 søger en ny måde at lave optakt på før kampene, siger han.

Da TV3 ansatte Jes Dorph, var målet at højne det journalistiske niveau og få en vært, der kunne få mere ud af eksperterne. Det er han  lykkedes godt med, lyder vurdering fra sportschefen.

Peter Nørrelund vil ikke spekulere i, hvem der overtager Champions League-værtsrollen. TV3 Sport skal først i tænkeboks.

Jes Dorph-Petersen stopper hos TV3 til sommer

TV3 finder afløser for Brian Laudrup  

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs