MediaWatch

Jes Dorph-Petersen stopper hos TV3 til sommer

Jes Dorph-Petersen er et nysgerrigt menneske, som gerne vil prøve endnu mere i sin lange karriere, siger han om annonceringen af sit stop hos TV3 til sommer. TV3 skal nu finde ny ankermand.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto/Arkiv

Når Champions League-finalen er afviklet 6. juni, stopper Jes Dorph-Petersen i rollen om ankermand på TV3's dækning af Champions League.

Efter tre år er parterne blevet enige om at gå hver til sit, når den igangværende sæson slutter om seks måneder, skriver TV3 i en pressemeddelelse.

"Jeg er ekstremt glad for at dække Champions League. Det har været – og er stadig – enormt sjovt, og jeg har lært en masse. Men jeg er et nysgerrigt menneske, som gerne vil prøve endnu mere i min efterhånden lange karriere," udtaler Jes Dorph-Petersen.

TV3 har nu seks måneder til at overveje mulighederne.

"Vi har igennem nogen måneder talt med Jes om fremtiden. Han og vi er enige om, at begge gerne vil i en ny retning. Vi går nu i gang med at analysere, hvordan vi vil dække Champions League fra sommeren 2015, og når vi er igennem den proces, går vi i gang med at se på, hvem der skal være ankermand og vært på programmet," udtaler TV3's sportschef Peter Nørrelund.

Jes Dorph skiftede til TV3 for tre år siden efter mange år som især nyhedsvært på TV 2. Tidligere var ekslandsholdsmålmanden Peter Schmeichel igennem mange år frontfigur for tv-stationens dækning af turneringen.

TV3 finder afløser for Brian Laudrup

Lorry skal have ny direktør: Hvem søger jobbet? 

Jes Dorph har haft sidste nyhedsvagt

Jes Dorph-Petersen til TV3

Jes Dorph vil være Lorry-direktør  

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs