MediaWatch

Mayday opruster med producer fra Monday-selskab

STV's søsterselskab, reklameproducenten Mayday, henter producer og instruktør fra Monday Media-bureauet Monday Creative.

Reklamefilmproducenten Mayday opruster filmproduktionen med producer og instruktør Svend Ploug Johansen, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Svend Ploug Johansen kommer fra en tilsvarende stilling på Monday Creative, der er tv-producenten Monday Medias reklamefilmbureau.

Ud over Maydays nuværende skal Svend Ploug Johansen arbejde med de kunder, han ifølge meddelelsen bringer med fra Monday.

"Vi er i gang med en vigtig tilpasning til et marked, som ændrer sig hele tiden. I dag kommer godt en tredjedel af vores omsætning fra professionelle reklame- og kommunikationsbureauer, som kan levere den store pakke. Alle vores øvrige kunder forventer, at vi kan hjælpe dem med aktivering og kanalvalg til deres film. Den udfordring har vi valgt at tage på os - det handler om at give vores kunder en fuld værdikæde, når de investerer i en filmkampagne,” siger René Szczyrbak, adm. direktør for Mayday og STV Production.

Mayday Film overtog sidste år det lille selskab Oscar Film i Aalborg og beskæftiger i alt 35 film og kommunikationsfolk. Ansættelsen er del af en generel oprustning, der skal styrke bureauet på content marketing med film og video som omdrejningspunkt, skriver bureauet.

Mayday Film A/S havde et overskud efter skat i seneste årsregnskab (2013) på 1,6 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs