MediaWatch

Mayday opruster med producer fra Monday-selskab

STV's søsterselskab, reklameproducenten Mayday, henter producer og instruktør fra Monday Media-bureauet Monday Creative.

Reklamefilmproducenten Mayday opruster filmproduktionen med producer og instruktør Svend Ploug Johansen, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Svend Ploug Johansen kommer fra en tilsvarende stilling på Monday Creative, der er tv-producenten Monday Medias reklamefilmbureau.

Ud over Maydays nuværende skal Svend Ploug Johansen arbejde med de kunder, han ifølge meddelelsen bringer med fra Monday.

"Vi er i gang med en vigtig tilpasning til et marked, som ændrer sig hele tiden. I dag kommer godt en tredjedel af vores omsætning fra professionelle reklame- og kommunikationsbureauer, som kan levere den store pakke. Alle vores øvrige kunder forventer, at vi kan hjælpe dem med aktivering og kanalvalg til deres film. Den udfordring har vi valgt at tage på os - det handler om at give vores kunder en fuld værdikæde, når de investerer i en filmkampagne,” siger René Szczyrbak, adm. direktør for Mayday og STV Production.

Mayday Film overtog sidste år det lille selskab Oscar Film i Aalborg og beskæftiger i alt 35 film og kommunikationsfolk. Ansættelsen er del af en generel oprustning, der skal styrke bureauet på content marketing med film og video som omdrejningspunkt, skriver bureauet.

Mayday Film A/S havde et overskud efter skat i seneste årsregnskab (2013) på 1,6 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs