MediaWatch

Mikkel Herforth rykker fra Endemol til Mastiff

Efter godt to år hos Endemol skal Mikkel Herforth styrke underholdningprogrammerne hos Mastiff, hvor han er ny producent.

Mastiff udvider producentholdet og chefredaktionen med Mikkel Herforth, der tiltræder som ny producent d. 20. april, oplyser tv-producenten.

Mikkel Herforth kommer i sin nye stilling til at have særligt fokus på quiz, comedy, event og underholdning og bliver en del af chefredaktionen på linje med selskabets øvrige producenter.

Mikkel Herforth har siden december 2012 været producent på produktionsselskabet Endemol, der for nylig er nedlagt som selvstændigt selskab i Danmark efter den internationale storfusion mellem produktionsselskaberne Shine Group, Endemol og Core Media Group, der internationalt nu går under navnet Endomol Shine Group.

Skal producere og udvikle

Før tiden hos Endemol var Mikkel Herforth en del af Douglas Entertainment som producent, og han har før da været ansat på Nordisk Film TV og på Mastiff som redaktionschef og producent.

”Jeg glæder mig rigtig meget til, at Mikkel kommer tilbage til Mastiff. Mikkel har en bred genremæssig erfaring med både at producere og udvikle programmer og hans fokus på især underholdningsprogrammer er et super godt match med Mastiff,” siger adm. direktør Mads Ulrick Holmstrup, Mastiff.

Mastiff står bag en række underholdningsproduktioner til TV 2 og DR, bl.a. Vild med Dans, Versus og Kongerigets klogeste.

 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs