MediaWatch

STV skal fortsat producere for Danske Spil

Produktionsselskabet STV skal fortsat producere tv-programmer for Danske Lotteri Spil og fastholder dermed en mangeårig god kunde.

René Szczyrbak

Produktionsselskabet STV holder fast på en god kunde. Selskabet skal fortsætte med at producere udsendelser for Danske Lotteri Spil.

Produktionen af Lotto, BingoBoxen, OnsdagsLotto og EuroJakcpot blev for nyligt lagt i EU udbud efter mere end 14 år i uafbrudt produktion hos STV.

STV overtog produktionen tilbage i 2000 og genvandt første gang ordren i 2009, da produktionen var i EU udbud for første gang.

"Det er noget, vi er ekstremt glade for og meget stolte af," siger René Szczyrbak, der er administrerende direktør og ejer af STV, i en pressemeddelelse.

BingoBoxen vises live på Kanal 5 hver søndag, og de øvrige programmer ligger på Danske Spils web-tv. OnsdagsLotto er et pan-skandinavisk lottospil og Eurojackpot er et fælles europæisk lottospil.

DR bakkede ud i 2013

Det er præcis ét år siden, at DR droppede det mangeårige samarbejde med Danske Spil.

DR1 stoppede med at bringe ugentlige faste programmer med 'OnsdagsLotto' og 'Boxen'. Samtidig stoppede DR1 transmissionerne fra de direkte Lotto-trækninger, der hidtil har været sendt på DR1 på lørdage.

STV-selskab overtager nordjysk producent

STV-koncernen med nyt millionoverskud

STV Production overtager Content Power House

STV leverer resultatforbedring på 6 mio. kr.

Andreas Bo lancerer tv-produktionsselskab 

STV udliciterer formatsalg 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs