MediaWatch

STV-selskab overtager nordjysk producent

Mayday Film, der er et søsterselskab til tv-producenten STV, har overtaget reklamefilmproducenten Oscar Film.

Det nordjyske produktionsselskab Oscar Film bliver en del af Mayday Film, der er et søsterselskab til STV Production.

Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

Overtagelsen flytter alle medarbejdere og projekter over i Mayday Film, hvor medstifter af Oscar Film, Kristian Jørgensen, fremover bliver kreativ chef og partner.

”Vi har arbejdet på overtagelsen længe, men vi ville være helt sikre på at vores kunder, medarbejdere og sjæl kunne integreres fuldstændig i Mayday Film A/S og vi mener nu, at tiden er den rigtige til at blive en del af Mayday Film og dermed vokse fra 5 medarbejdere til 40,” siger Kristian Jørgensen i meddelelsen.

Med overtagelsen får Mayday Film en jysk base for reklamefilmproduktion i Aalborg, mens al administration flyttes til Maydays hovedkvarter i Odense.

Mayday Film A/S havde et overskud efter skat sidste år på 1,6 mio. kr. Direktør for selskabet er René Schimko Szczyrbak, der også er adm. direktør for STV Production.

Oscar Film så i seneste årsregnskab et nulresultat på 38.000 kr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs