MediaWatch

Jul på tv: Yallahrup Færgeby tilbage på DR2

DR2 genudsender den omdiskuterede julekalender 'Yallahrup Færgeby' fra 2007, og selv på P1 er der julekalender i år.

DR2 genudsender den omdiskuterede juekalender 'Yallahrup Færgeby', der blev sendt første gang i 2007, hvor den udløste en hel del debat.

Kalenderen er stadig aktuel. Både fri hash, rekruttering af terrorister, integration, sproget i debatkulturen, asylpolitik og internationale konflikter er blandt emnerne.

Yallahrup var oprindelig tænkt som en ramadankalender og har derfor 30 afsnit. Det kan ses hver aften kl. 23.00 efter Deadline frem til 30. december.

Omdrejningspunktet Ali og Hassans ønske om at blive "ornli' syg' gangstere" og få deres betonforstad Yallahrup Færgeby til at ligne Florida og L.A. Desværre for Ali døjer han med det problem, at han er meget sent udviklet i forhold til sin alder. Det prøver han dog at kompensere for med stoffer, gambling, sex og vold.

Yallahrup deler vandene
Årets store julekalender ligge på DR1. Det er den nyproducerede 'Tidsrejsen', som sendes hver aften kl. 19.30. 'Tidsrejsen' er en dramaserie for hele familien, hvor 'Tilbage til fremtiden' møder den romantiske komedie.

Desuden udruller DR masser af nye og velkendte julekalenderprogrammer på DR Ultra, DR Ramasjang og DR3.  Se oversigt.

Selv på P1 er der julekalender i år, men dog i den lidt mere alvorlige afdeling og fortalt af mennesker, som har ar på sjælen og rust på stemmebåndet. Mennesker som ikke klynker, men hvor overlevelsesinstinktet skinner igennem, og som hver har deres særlige historie.

Internetpris til Yallahrup og Bonanza 

DR2-julekalender nomineret til integrationspris 

Vi er vilde med Yallahrup Færgeby

DR stjal julekalender fra nydanskere 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs