MediaWatch

Tidl. DR2-vært sætter sig i talkshowstol på dk4

Dina Al-Erhayem, der tidligere har været vært på DR2-programmerne 'Univers' og 'Dinas date' har hovedrollen i nyt talkshow med foreløbig fire programmer på dk4.

Foto: Benjamin Kürstein/Polfoto/Arkiv

Dk4 går i luften med et nyt talkshowm med den dansk-irakisk skuespiller og tv-vært, Dina Al-Erhayem, der tidligere har slået sine folder på DR2, i spidsen.

Det skriver dk4 og Tvnyt.com.

Ifølge dk4 vil talskhowet tage fat på de store emner som kærlighed, grådighed, magt og sårbarhed.

I første udgave gæster skuespiller og forfatter Hassan Preisler og DF's værdipolitiske ordfører Pia Kjærsgaard talkshowet, og tanken bag konceptet er, at hver udgave skal have to gæster på besøg fra hver deres holdnings- og baggrundsmæssige ringhjørne, der giver deres bud på de store spørgsmål og samfundsudfordringer.

Clement Kjersgaard flytter til DR1

Dina Al-Erhayem har tidligere været vært på DR2-programmerne Univers og Dinas Date på DR2.

Det er generelt sæson for talkshows. DR1 har netop offentliggjort, at Clement Kjersgaard i næste uge åbner dørene til 'Vi ses hos Clement' og på TV 2 har 'Breinholt & Venner', med Anders Breinholt som for nylig haft premiere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs