MediaWatch

Clement Kjersgaard flytter til DR1

DR-vært Clement Kjersgaard er for alvor blevet mainstream og skifter nu fra DR2 til DR1, hvor han bliver vært for sit eget sene talkshow hver onsdag.

Foto: Facebook

Clement Kjersgaard flytter fra DR2 til DR1 fra onsdag d. 22. oktober, hvor han vil byde på lange interviews med tidens hovedpersoner i nyt live talkshow på DR1, skriver DR.

Talkshowet 'Vi ses hos Clement' prioriterer den lange, uredigerede samtale med tidens hovedpersoner, ifølge DR's egen omtale af programmet.

"Med 48 sendeminutter til tre gæster bryder vi med den herskende trend og give os tid til den lange samtale, hos os er der tid til alle de vigtige spørgsmål – og tid til både sjov og alvor," siger Clement Kjersgaard, hvis mantra for programmet lyder: "FCK møder FN, Roskilde møder Louisiana, Christiansborg møder Se og Hør".

Talkshowet er Clement Kjersgaards 14. programserie. I januar havde han 10 års jubilæum som vært på DR.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs