MediaWatch

'Daily Show'-kanalen kommer til Danmark

Amerikanske 'Comedy Central', der bl.a. har Jon Stewarts The Daily Show på programmet, lanceres til december med MTG som salgspartner. 

Foto: Frank Franklin/AP/Polfoto

Den amerikanske kabelkanal 'Comedy Central' kommer til Danmark som nyt 24-timers tv-tilbud den 2. december. 

Comedy Central er især kendt for 'The Daily Show' i Danmark, og fire dage om ugen vil den nye tv-kanal vise The Daily Show with Jon Stewart få timer efter, at amerikanerne har set afsnittet.

Comedy Central har også tv-shows som Workaholics, Tosh.0 og South Park.

Comedy Central kommer ganske godt fra start i Danmark, målt på distribution. Den bliver tilgængelig i Danmark via Viasat, YouSee's Fuldpakke, TDC's TV basispakke og i nogle af Stofas antenneforeninger.

"Comedy Central er et rigtig godt supplement til vores udbud med en klar og unik kanal profil,” siger mediedirektør Ulf Lund, TDC, i en pressemeddelelse.

"Vi tror, at Comedy Central er den helt rigtige kanal i et voksent tv-marked, som har brug for kanaler, hvor seerne ved, at de kan se de bedste programmer døgnet rundt,” siger Andrea Sahlgren, Senior Vice President, General Manager Nordic.

Lanceringen af Comedy Central i Danmark sker som led i Viacom's løbende markedsførings-og indholdssamarbejde med MTG TV, som også indbefatter MTV og Vh1, og Comedy-kanalen bliver en del af MTG TV's reklamesalgsportefølje.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs