MediaWatch

'Daily Show'-kanalen kommer til Danmark

Amerikanske 'Comedy Central', der bl.a. har Jon Stewarts The Daily Show på programmet, lanceres til december med MTG som salgspartner. 

Foto: Frank Franklin/AP/Polfoto

Den amerikanske kabelkanal 'Comedy Central' kommer til Danmark som nyt 24-timers tv-tilbud den 2. december. 

Comedy Central er især kendt for 'The Daily Show' i Danmark, og fire dage om ugen vil den nye tv-kanal vise The Daily Show with Jon Stewart få timer efter, at amerikanerne har set afsnittet.

Comedy Central har også tv-shows som Workaholics, Tosh.0 og South Park.

Comedy Central kommer ganske godt fra start i Danmark, målt på distribution. Den bliver tilgængelig i Danmark via Viasat, YouSee's Fuldpakke, TDC's TV basispakke og i nogle af Stofas antenneforeninger.

"Comedy Central er et rigtig godt supplement til vores udbud med en klar og unik kanal profil,” siger mediedirektør Ulf Lund, TDC, i en pressemeddelelse.

"Vi tror, at Comedy Central er den helt rigtige kanal i et voksent tv-marked, som har brug for kanaler, hvor seerne ved, at de kan se de bedste programmer døgnet rundt,” siger Andrea Sahlgren, Senior Vice President, General Manager Nordic.

Lanceringen af Comedy Central i Danmark sker som led i Viacom's løbende markedsførings-og indholdssamarbejde med MTG TV, som også indbefatter MTV og Vh1, og Comedy-kanalen bliver en del af MTG TV's reklamesalgsportefølje.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs