MediaWatch

DR udskyder advokat-doku i sidste sekund

Dokumentarserien ’Børneadvokaten’, der skulle være sendt på DR2 i aften, bliver udskudt.

Tv-kanalernes doku-serier har været udsat for kritik, og nu vælger DR i sidste sekund at stoppe serien ’Børneadvokaten’, der ellers skulle være rullet over skærmen på DR i aften. Det skriver Nordjyske.

Programmet bliver i stedet sendt om tre uger. Ifølge Nordjyskes oplysninger blev beslutningen taget, efter DR’s juridiske og program-etiske udvalg havde set serien efter. DR2-redaktør Sofia Fromberg vil dog ikke kommentere ændringerne, når programmet ikke er blevet sendt.

”Programmerne er desværre ikke blevet færdige. Vi har brug for lidt mere tid for at komme helt i mål, siger DR2-redaktør Sofia Fromberg til Nordjyske.

Blandt andre landsformanden for socialpædagogerne Benny Andersen og socialchef Hanne Manata fra Aalborg Kommune, hvor en af de skildrede sager i programmet foregår, har kritiseret tv-programmerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs