MediaWatch

'Monte Carlo' holdet tilbage på DR3

DR3s programfyrtårne, 'Monte Carlo'-drengene Peter Falktoft og Esben Bjerre, vender tilbage til DR3 med quizshow.

'Monte Carlo' drengene fra P3, Peter Falktoft og Esben Bjerre, blev for et år siden, da DR3 blev lanceret, udnævnt til programfyrtårne på DR3.

Nu vender de tilbage til DR's unge flade med et ny koncept, hvor de over 12 programmer dyster imod hinanden i viden om danskernes netadfærd, skriver Radioassistant.

Det nye program, der er uden titel, optages med tre udsendelser hver af dagene den 3.-4. samt 6.-7. marts.

'Monte Carlo' holdet har optrådt i DR3-programmer som 'Monte Carlo Elsker Putin', 'Monte Carlo Elsker Jøderne', og holdet har for nylig været en måned i USA for at optage andre programmer til DR3.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs