MediaWatch

Kapløb med internationale streamingkæmper øger TV 2’s omkostninger

Trods sunde regnskaber og milliarder i omsætning kan TV 2-koncernen ikke hvile på laurbærrene, fordi dens streamingtjeneste er i et intenst kapløb på et marked, hvor internationale platforme sætter kursen. Og det koster et voksende millionbeløb at følge med, lyder det fra finansdirektør.

Foto: TV 2 DANMARK ©

Størstedelen af TV 2’s overskud stammer fra en abonnementsomsætning, der i tredje kvartal steg 6,6 pct. og ramte 462 mio. kr. fra kunder, der betaler for at se TV 2-programmer på flow-tv og i stigende grad streamingplatformen TV 2 Play.

Begge indtægtskilder under abonnementsfanen er under pres fra internationale aktører, som lokker et stigende antal husstande til at droppe tv-pakken og kun benytte streaming. Fremtiden i koncernen har derfor TV 2 Play som omdrejningspunkt, og den danske broadcaster skal hurtigt omstille sig til at tage del i en global kappestrid med nogle af verdens største medieselskaber, lyder det fra finansdirektør Carsten Topholt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stifter af Olfi skal betale godtgørelse i sag om ærekrænkelse

Københavns Byret har tirsdag fri idømt ejer og chefredaktør for nichemediet at betale en tort på 50.000 kr. for at have fremsat en uberettiget påstand i en artikel om virksomheden Copenhagen Global. Chefredaktøren blev frikendt i sagens øvrige forhold.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs