MediaWatch

Nent-topchef: "Penetration er alting – vi skal ind i folks stuer"

Viaplays fortsatte vækst vil være drevet af stort katalog af sportsrettigheder og flere aftaler med distributører, der giver Viaplay en bagdør til nye abonnenter, lyder det fra adm. direktør i forbindelse med seneste kvartalsregnskab, der lagde 28 pct. til kundebasen.

Foto: PR/NENT

Det var en storsmilende Anders Jensen, adm. direktør i Nent, der tirsdag kunne åbne broadcasterens regnskabsbøger for tredje kvartal. Han kunne bl.a. berette om en voksende Viaplay-base, og en næsten tocifret omsætningsvækst på 9,9 pct. i forhold til samme periode sidste år.

"Forbrugermønstret med omstilling til streaming er fortsat, og det giver et stadigt større marked, præcist som vi har forventet," lød det fra Anders Jensen, der, meget passende, fremlagde tallene via en live-stream.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs