MediaWatch

Top 20: Vild med dans, Beliggenhed og 21 Søndag tog toppen

"Vild med dans" holdt skansen i toppen af seerlisten i sidste uge, men fortsat på et lavere niveau end sidste år, mens "21 Søndag" også var blandt ugens - og suverænt søndagens - mest sete programmer.

21 Søndag havde 547.000 seere | Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Fredag var sidste uges store tv-dag, hvor "Vild med dans" sammen med "Alle mod 1" på DR1 - til sammen trak 1,2 mio. live-seere i primetime fra kl. 20. Det viser seertallene fra Kantar Gallup.

Med 700.000 live-seere var "Vild med dans" også ugens mest sete program, men lige som ved premieren i forrige uge er seerniveauet en del lavere end sidste år - her fulgte over 846.000 andet program. Det samme billede tegner for det konsoliderede seertal, der inkluderer den efterfølgende streaming af programmet. Dette års premiere på "Vild med dans" trak inklusiv streaming i alt 838.000 - 78.000 flere seere end live-tallet - mens det det konsoliderede tal for premiereprogrammet i 2020 var 1,02 mio.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs