MediaWatch

Bonnier Books får ny bestyrelsesformand

Direktør for TV4 bliver ny bestyrelsesformand for Bonnier Books, hvor han afløser Maria Curman, der udtræder af bestyrelsen.

Carsten Almqvist afløser Maria Curman i formandsstolen i Bonnier Books | Foto: PR/Bonnier Books

Bonnier Books, der bl.a. ejer forlaget Gutkind samt Alpha i Danmark, skifter ud på topposten i bestyrelsen, hvor Carsten Almqvist til oktober afløser Maria Curman. Det skriver Bonnier i en pressemeddelelse.

Carsten Almqvist har siden 2011 været adm. direktør for den svenske tv-koncern TV4, der tidligere var ejet af Bonnier, men i 2019 blev solgt til Telia. Han har inden da bl.a. stået i spidsen for Bonnier Business Press.

"Bonnier Books har udviklet sig meget stærkt i de seneste år med både øget salg og forbedrede resultater i udgivelsesdelen, samtidig har lydtjenesten Bookbeat (bogstreamingtjeneste, red.) passeret 500.000 brugere og er nu tilgængelig i syv lande," skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Maria Curman har siddet i bestyrelsen siden 2018 og har bl.a. en fortid som adm. direktør for Bonnier Books.

Bonnier Books har en omsætning på godt 6 mia. svenske kr., ca. 4,36 mia. kr., og beskæftiger 1800 ansatte fordelt på ni lande.

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs