MediaWatch

Top 20: Ny krimiserie på TV 2 lægger stærkt fra land

Det nyeste krimiskud på stammen fra TV 2 "Hvide Sande" er rullet direkte ind på toppen af ugens barometer over mest sete tv-programmer.

Foto: MARTIN DAM KRISTENSEN/TV 2

Om det er anelserne af sommer, genåbnede restauranter eller bare større brug af streaming på bagkant, der får danskerne til at mindske tilslutningen til ugens flow-tv er svært at spå om, men det er ikke fordi, ugens seermåling fra Kantar Gallup boltrer sig i tårnhøje seertal.

Bedst klarede TV 2's spritnye krimiserie "Hvide Sande" sig. Premiereafsnittet mandag aften trak 773.000 seere til TV 2's hovedkanal. Dermed blev afstanden ned til listens andenplads - de seneste pars ugers topscorer - "Forsvundne Arvinger" 173.000. DR-programmet, der også bliver vist mandag aften, fik 600.000 seere til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs