MediaWatch

TV 2: Vi samler kun halvdelen af tabte husstande op på Play

Selvom TV 2 har fået 700.000 kunder på streamingtjenesten TV 2 Play, kompenserer det ikke for tabet af husstande på traditionelt tv - der har samme størrelsesorden. Det skyldes, kunderne kommer flere steder fra.

Foto: Screenshot fra play.tv2.dk

TV 2 har sat prisen på hovedkanalen et ekstra nøk op fra næste år for holde hånden under den abonnementsindtægt, som er under pres.

Presset skyldes, at flere og flere husstande opsiger den traditionelle tv-pakke, og det har ifølge TV 2's vice adm. direktør, Flemming Rasmussen, givet et tab i rækkevidde på 600.000 husstande gennem de seneste 5 år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs