MediaWatch

TV 2 øger prisstigning på hovedkanal - distributører er kritiske

Prisen på TV 2's hovedkanal får et ekstra nøk opad de kommende tre år, varsler TV 2. Baggrunden er større frafald blandt de traditionelle tv-kunder samt omkostninger til landsholdsfodbold. I Danske Mediedisitributører har man svært ved at forstå begrundelsen.

To tredjedele af TV 2's forretning ligger fortsat på det traditionelle tv-marked, og det gør den sårbar, siger vice adm. direktør på TV 22, Flemming Rasmussen | Foto: Miklos Szabo/TV 2 Presse

TV 2 sætter prisen op på hovedkanalen - og gør det mere, end koncernen har gjort tidligere. Fra næste år stiger hovedkanalen med 1,50 kr. til 20,5 kr. månedligt. I 2023 bliver prisen 22 kr. månedligt, og efterfølgende 23,5 kr. i 2024, har TV 2 meldt ud.

Stigningen på 1,5 kr. er 50 øre - eller 50 pct. - mere end den gennemsnitlige prisstigning på 1 kr. månedligt, TV 2 hidtil har forhøjet med årligt, siden der blev indført abonnementsbetaling på hovedkanalen i 2012. Den gang var prisen en flad 10er, mens kanalen i dag koster 19 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs